Edhe në Skrapar - Shkollat dhe Çerdhet - Mësimi rifillon në datën 9 Janar 2017 **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Edhe në Skrapar - Shkollat dhe Çerdhet - Mësimi rifillon në datën 9 Janar 2017

Fatjon Kaloci
3.1.17
Ndryshe nga sa pritej më parë, kur data e rifillimit të proçeseve mësimore ishte caktuar si 4 janari 2017, një urdhër i Ministrisë së Shëndetësisë ka theksuar edhe arsyen se përse shkollat do të qëndrojnë  deri në datën 7 janar. Sipas Ministrisë së Shëndetësisë është Gripi që po shqetëson Shqipërinë me simptoma më të vështira për shëndetin këtë vit. Po ashtu edhe parashikimet meteorologjike për temperatura siberane që do mbulojnë Shqipërinë që nga e enjtja e deri në fillim javën tjetër rriskojnë më shumë situatën gripale. Pra Kopshtet Çerdhet dhe Shkollat rifillojnë në 9 Janar 2017
Corovoda Online