Kreu i Bashkisë Poliçan: "N'a mungoni..." Mesazhi dedikuar ish-banorëve dhe emigrantëve të Poliçanit **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Kreu i Bashkisë Poliçan: "N'a mungoni..." Mesazhi dedikuar ish-banorëve dhe emigrantëve të Poliçanit

Fatjon Kaloci
4.1.17
Në rrjetin social facebook Kryetari i Bashkisë Poliçan, Adriatik Zotkaj përmes një postimi prek pak realitetin e hidhur që ndodh me qytetet e vogla ku lëvizjet demografike mësyjnë qytetet më të mëdha. Zotkaj në mesazhin e postuar në orët e fundit të 3 janarit 2017 kryesisht bën një apel për rikthime të shpeshta në vendlindje. Shohim më poshtë të plotë mesazhin në fjalë:

Mirëmbrëma Miq!
Po shoh në facebook, komentet e bëra në fotot e Poliçanit tonë.
Normal që po ndryshon, po ndryshon me kohën, me punën, djersën e të gjithë Poliçansve tanë.
Patjetër, pa dashur aspak të bëj politikë, por s'mund të lë pa përmendur për ndryshimin e madh, Edi Ramën !
Shikoj komentet e bëra nga të gjithë Ju, të dashur motra dhe vëllezër, emigrant, apo ish-banorë të Poliçanit.

Me shumë mall dhe nostalgji për qytetin tonë.
Por, ju them me shumë sinqeritet.
A e dini se sa n'a mungoni Ju !!!
A e dini se: 
Çfarë do që të bëhet, ndërtohet, zbukurohet... ky qytet nuk ka kuptim pa Ju!
N'a mungoni shumë, ndihemi bosh pa Ju.
Ejani , mblidhemi njëherë së bashku... Si Dikur!
Përqafime, të gjithëve kudo që jeni.
- Adriatik Zotkaj -Corovoda Online