Websiti i ri - Bashkia Skrapar me një portal unik të saj. Faqja e re web do të ketë infot kryesore **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Websiti i ri - Bashkia Skrapar me një portal unik të saj. Faqja e re web do të ketë infot kryesore

Fatjon Kaloci
17.2.17
Një ditë më parë 16 shkurt 2017 në versionin eksperimental në web u lëshua edhe faqja zyrtare e Bashkisë Skrapar. Websiti do të mbaj adresën www.bashkiaskrapar.gov.al dhe momentalisht është në fazën e mirëmbajtjes. Websiti pritet të ketë informacione të përgjithshme mbi dokumentacionet e shërbimeve kryesore që jepen pranë institucionit vendor si dhe informacione te tjera të cilat do ti jepen publikut mbi njoftimet dhe të rejat. Momentalisht faqja është në ndërtim dhe lexuesi njoftohet se rikthimi do të jetë i shpejtë. Platforma Wordpress është baza e ndërtimit të këtij portali të adresarëve me domainet .gov.al 
Momentalisht në tregun informacional nga Çorovoda tre janë adresarët kryesorë online:
www.bashkiaskrapar.gov.al - Nismë Zyrtare
www.visitskrapar.com - Nismë Zyrtare
www.corovodaonline.com - Iniciativë Joinstitucionale
Corovoda Online / Në foto një pjesë e dukjes momentale 17 shkurt 2017 e websitit në fjalë