Personaliteti i vitit 2017 për Skraparin **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Personaliteti i vitit 2017 për Skraparin

Fatjon Kaloci
1.7.17
Ju pyesim: - Cili/Cila sipas jush, për kontributin e dhënë në Skrapar duhet të jetë Personaliteti i Vitit 2017 për Skraparin? Votoni duke klikuar mbi imazhin respektiv si dhe një tjetër mundësi vote e keni në faqen tonë në Facebook, ku mund të ndiqni edhe specifikat e pikëzimit të votës suaj.
Info - Votimi është i vlefshëm vetëm në Facebook. Edhe këtë vit, për të disatin vit radhazi, iniciatiava e Corovoda Online për të nderuar disa ndër emrat më të spikatur të Skraparit në fusha të ndryshme do të shoqëroj ndjeksit në rrjet. Votimi vlen vetëm në Facebook duke klikuar mbi këtë lidhje
VOTO KETU (LIDHJE ME FACEBOOK)
Votimi nis nga 1.korrik 2017 dhe mbyllet në 25 dhjetor 2017.

Corovoda Online