Pa shikoni Çorovodën - Enver Cakaj **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Pa shikoni Çorovodën - Enver Cakaj

Fatjon Kaloci
24.9.17
Një botim prej 130 faqesh me titull "Pa shikoni Çorovodën" nga Enver Cakaj jep një përmbledhje të shkurtër informacionale mbi Çorovodën dhe preket disi historia. Libri kushton 500 lek dhe është i stilit monografi
Corovoda Online