Shëndetësia në Skrapar - Nevruz Gërxhani -->

Kategoria e gjetur

Iklan Semua Halaman

Shëndetësia në Skrapar - Nevruz Gërxhani

Fatjon Kaloci
24.9.17
"Shëndetësia në Skrapar" është ky titulli i një botimi serioz të mjekut Nevruz Gërxhani. Libri jep në brendi një histori të tërë zhvilllimi mes emra mjekësh dhe personazhesh që kanë dhënë jetë për shëndetësinë në Skrapar. Libri është një botim i shtëpisë "Fan Noli" 2009 dhe ka një vëllim faqesh prej 590 faqe
Corovoda Online