Sportet në Skrapar - Enver Cakaj **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Sportet në Skrapar - Enver Cakaj

Fatjon Kaloci
24.9.17
Libri "Sportet në Skrapar" është një botim i vitit 2016. Ai është konceptuar si një udhëtim i shkurtër me vlerësime, portrete dhe problematika. Libri ka 175 faqe kushton 500 lekë dhe në brendësi janë elementët e sportit ndër vite në Skrapar. Libri shoqërohet me imazhe në brendësi. Ai është një botim nga Enver Cakaj në bashkëpunim me Muharrem Baze dhe Partizan Koshaj ( konsulentë )
Corovoda Online