Të paharruar nga Helmësi - Zeni Bilimani **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Të paharruar nga Helmësi - Zeni Bilimani

Fatjon Kaloci
24.9.17
Një botim i stilit monografi nga autori Zeni Bilimani jep një udhëtim të bukur mes historisë, jetës, kujtimeve dhe personazheve që kanë të përbashkët një element, Helmësin një fshat i Skraparit. Libri është botim i vitit 2016 dhe ka si shtëpi botuese Botimet Ada. Ai është i stilit monografi dhe ka 272 faqe të alternuara me imazhe. 
Corovoda Online