Bogovë - Sipas Policisë në mbrëmjen e së enjtes u vodhën afro 9 koshere bletësh **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Bogovë - Sipas Policisë në mbrëmjen e së enjtes u vodhën afro 9 koshere bletësh

Fatjon Kaloci
28.10.17
Në informacionin lokal, i referohemi burimeve zyrtare mbi një ngjarje të ndodhur në mbrëmjen e së enjtes 26 Tetor 2017, në Skrapar. Ngjarja është rregjistruar në njësinë administrative Bogovë dhe ende nuk ka autorë të identifikuar deri tani ndërsa policia po punon për identifikimin e tyre.  Në informacionin zyrtar të policisë thuhet: " Më datë 26.10.2017, gjatë natës, në Bogovë, shtetasit E.K,  vjeç 27 banues në Çorovodë, i kanë vjedhur 9 koshere bletësh. Punohet për identifikimin dhe kapjen e autorëve. " Vepra përkon me nenin 134 të Kodit Penal - thuhet në raportimin zyrtar. Imazhi në bashkëngjitje me karakter ilustrues, në pamje arkiv - Ujëvara e Bogovës, Skrapar