Gjerbës, Skrapar - Sipas Policisë, vjedhja ka ndodhur natën e 27 dhjetorit 2017 - Jo vetëm Dija por edhe pajisjet "merren" nga shkolla **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Gjerbës, Skrapar - Sipas Policisë, vjedhja ka ndodhur natën e 27 dhjetorit 2017 - Jo vetëm Dija por edhe pajisjet "merren" nga shkolla

Fatjon Kaloci
28.12.17
Pamje nga Skrapari i Lartësive - Arkiv 2017
Një ngjarje është rregjistruar ditën e djeshme, 27 Dhjetor 2017 në Gjerbës, një lokalitet administrativ i Skraparit. Sipas Policisë, në një njoftim zyrtar për shtyp, më datën 27.12.2017, gjatë natës, në fshatin Gjerbës pranë shkollës 9- vjeçare është rregjistruar një vjedhje ku person/a të paidentifikuar kanë vjedhur disa pajisje elektronike. 1 laptop, 1 kompjuter dhe 1 projektor thuhet në njoftimin që Corovoda Online referon nga burime zyrtare kanë qënë fokus i veprës penale të vjedhjes, vepër kjo që bie ndesh me Nenin 134 të Kodit Penal. Sipas Policisë po punohet për identifikimin dhe kapjen e autorit. Përfundon njoftimi.
©Corovoda Online