Investimet për 2018 - Cilat do të jenë Projektet Prioritare të Bashkisë Skrapar për 2018? LISTA **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Investimet për 2018 - Cilat do të jenë Projektet Prioritare të Bashkisë Skrapar për 2018? LISTA

Fatjon Kaloci
16.12.17
Më shumë se 20 Projekte priten të konkretizohen gjatë 2018 në Skrapar. Lajmi u bë i ditur në websitin zyrtar të Bashkisë Skrapar, ku në një postim të datës 15 dhjetor 2017 referuar një dëgjese publike të mbajtur të premten, u bënë të ditura edhe se cilat do të jenë projektet prioritare për Skraparin e vitit 2018. Në listën me më shumë se 20 projekte, së paku 12të janë fondet e vetë Bashkisë ndërsa 8 të tjera do financohen nga Buxheti i Shtetit. Listojmë më poshtë se cilat do të jenë këto projekte prioritare për vitin 2018 në Skrapar.
Projektet Prioritare në investime për vitin 2018-2019 me financim nga Fondet e Bashkisë.
1. Rikonstruksioni i rrugës së fshatit Munushtir, Skrapar
2. Rikonstruksion i zyrave të MZSH Çorovodë, Skrapar
3. Rikonstruksion i Urës së Dervish Iliazit, Vlushë, Skrapar
4. Ndertim Lulishte, lagjia "5-Shtatori", Çorovodë, Skrapar
5. Rikonstruksion i rrugës Malind-Qeshibes, Grevë-Zhepë, Skrapar
6. Ndriҫimi rrugor Sharovë, lagjia "5-Shtatori" - "Hotel Kanione" Çorovodë, Skrapar
7. Rikonstruksion i shkollës fillore dhe kopshtit, fshati Vëndreshë e I-rë, Skrapar.
8. Ndërtim Ura e perroit të fshatit Cerovë, Skrapar.
9. Rikonstruksion i shkollës fillore fshati Gradec, Skrapar.
10. Ndërtim Ҫatie të Muzeut Historik, Çorovodë, Skrapar.
11. Kanali Munushtir, Kanali Gjerbës, Skrapar
12. Rikonstruksioni rruga Bargullas -Gjerbës, Skrapar
Projektet Prioritare në investime për vitin 2018-2019 me financim nga Buxheti i Shtetit
1. Rehabilitimi i rrjetit të Ujësjellesit qyteti Ҫorovodë.
2. Rikualifikimi i Qendrës së qytetit Ҫorovodë, faza e II-të.
3. Rikonstruksion i fasadave të disa pallateve në Ҫorovodë.
4. Sistemimi I terreneve të jashtme të shkollës së mesme të përgjithme “RamizAranitasi”.
5. Sistemim-asfaltimi i rrugës ‘Arkitekt Kasemi”.
6. Sistemimi i Lumit të Ҫorovodes.
7. Kanali i Ujitjes, Vëndreshë, Faza II-të.
8. Krijimi i 2 fshatrave turistikë , Bogova dhe Gjerbësi.
FotoWeb / Lajmi në websitin zyrtar të Bashkisë Skrapar


© Corovoda Online / Burimi Websiti i Bashkia Skrapar (lidhje e jashtme)