Rrugëtimi 2017 - Ngjarjet Kryesore të Corovoda Online - Muaji Nëntor **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Rrugëtimi 2017 - Ngjarjet Kryesore të Corovoda Online - Muaji Nëntor

Fatjon Kaloci
16.12.17
Ndërsa kalendarët ndërrojnë, Corovoda Online në traditën e saj të çdo fundviti liston në mënyrë të përmbledhur Postimet kryesore që kanë shoqëruar ndjeksit tanë për vitin 2017. Edhe këtë vit, tradita jonë vijon, si një sfidë mes asaj se çfarë mund të përbëj lajm, në një qytet të vogël që përmes nesh promovohet në gjithë botën. Selektivë dhe profesional fjalët kyç të blogut tonë "jozyrtar" do n'a shoqërojnë gjatë mes një udhëtimi krenarie të Skraparit të së djeshmes, sotmes dhe të ardhmes. Disa ndër zhvillimet kryesore të publikuara nga Corovoda Online për muajin Nëntor 2017:

- Në 1 Nëntor u mësua emri i Prefektit të Ri të Qarkut Berat. AI do të jetë Harilla Dafa

- Në 3 Nëntor përfundojnë xhirimet e një ekipi të huaj televiziv pranë Kanioneve të Osumit ku u rregjistrua realshow Bartel in het wild - Corovoda Online e kishte paraprirë ekluziven më herët

- Në 6 Nëntor në Çorovodë mbahet dita në kuadër të fushatës kombëtare "takohemi për një libër"

- Në nje event, një vlerësim mirënjohje i jepet mjekut - stomatolog Maksim Musabelliu. Eventi u mbajt në Çorovodë.

- Një 24 vjeçare nga Skrapari Erinolda Isufaj mbeti pa jetë nga një aksident. 24 vjeçarja ishte duke udhëtuar me familjarë drejt Skraparit. Ajo ishte pjesë e stafit të një formati investigativ

- Sigurimet Skrapar rankohen të 3tat në një klasifikim në nivel kombëtar për performancën mbi të ardhurat dhe realizimin

- Një stendë me Bio Produkte Made in Skrapari vendoset në kryeqytetin e Shqipërisë, tiranë

- Festat e Pavarësisë, Flamurit dhe Çlirimit - Mbahet një aktivitet në Çorovodë

- Rreshje intesive shiu sjellin prurje të shumta të lumenjeve në Skrapar. Disa zona kryesisht rurale pa energji.