Java e fundit e 2018 - 3 Shtetas nga Skrapari referohen në Prokurori për 3 ngjarje të ndryshme **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Java e fundit e 2018 - 3 Shtetas nga Skrapari referohen në Prokurori për 3 ngjarje të ndryshme

Fatjon Kaloci
29.12.18
Seksioni i Hetimit të Ngjarjeve në Qarkullim në Drejtorinë e Policisë Berat, ndaloi dhe arrestoi në flagrancë në datë 23.12.2018 një shtetas 35 vjeç nga Çorovoda. Sipas raportit të shkurtër të publikuar nga Policia u tha se shtetasi u ndalua duke drejtuar një mjet në gjendje të dehur.
Në 25.12.2018 sërisht për Rregullat e Qarkullimit por këtë herë në Durrës, Policia e Durrësit referoi materiale për një 28 vjeçar banues në Skrapar.
Ndërsa në Dobrushë, në 27.12.2018 Policia Skrapar referoi drejt Prokurorisë materiale për një 32 vjeçar për veprat penale që i parkisin neneve 150 dhe 200 të Kodit Penal konkretisht për Shkatërrim Prone dhe Pushtim të Tokës
©Corovoda Online