Programi Kombëtar i Praktikave të Punës fton profesionistët e rinj nga 21 - 26 vjeç për aplikime deri në 28 shkurt 2019 **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Programi Kombëtar i Praktikave të Punës fton profesionistët e rinj nga 21 - 26 vjeç për aplikime deri në 28 shkurt 2019

Fatjon Kaloci
1.2.19

Deri në 28 shkurt 2019 në adresarin elektronik http://praktika.arsimi.gov.al çdo i ri nga 21 - 26 vjeç me arsimin e nivelit bachelor do të ketë mundësi të aplikoj për rreth 2 000 praktika punësimi të krijuara në afro 170 institucione të ndryshme qëndrore, varësie apo edhe bashki. Edhe Bashkia Skrapar i është afruar kësaj nisme dhe inkurajon të gjithë të rinjtë të aplikojnë deri në 28 shkurt 2019. Aplikimi është i shpejtë dhe i shkurtër në kohe. Ky program mbështetet nga Kryeministria, Ministria e Arsimit dhe Sportit, Departamenti i Administratës Publike dhe UNDP.