Jehona e Skraparit Nr.4 **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Jehona e Skraparit Nr.4

Fatjon Kaloci
12.8.21

Corovoda online, sjell për lexuesin versionin elektronik të gazetës "Jehona e Skraparit". Periodikja i shtohet gazetave të shtypit të shkruar në Shqipëri dhe është botim i "Caka Group". Për të qënë edhe ti artikullshkrues në gazetën e Skraparit mjafton të dërgosh materialin në adresën e e-mail: jehonaeskraparit@yahoo.com apo të ndjekësh në postimet e saj në rrjetin social facebook. Versioni online do të vij në ndihmë të lexuesit edhe në websitin lokal Corovoda Online