Amerikani 21 vjecar hyn ne librin e Rekordeve Guinness. Bajamet e tij kishin dimesionet 6.3 cm dhe 4.8 cm **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Amerikani 21 vjecar hyn ne librin e Rekordeve Guinness. Bajamet e tij kishin dimesionet 6.3 cm dhe 4.8 cm

Fatjon Kaloci
21.7.11
Oops nje tjeter lajm i rralle ne portalin tone. Keshtu amerikani 21 vjecar me emrin Justin Werner, hyn ne menyre krejt rastesore ne Librin e Rekordeve Guinness, kjo pas operacionit. Gjithcka lidhet me faktin se 21 vjecari per shkak se vuante nga bajamet ju nenshtrua nje operacioni kirurgjik ne nje spital amerikan, ne Topeka, nje lokalitet i Nebraskes ne ShBA. Pas operacioni tregoi se bajamet e hequra nga ai ishin bajamet me te medha te hequra ne bote. I pari lajmin e dha emitenti i fuqishem mediatik ABC News. Njera nga bajamet e tij ishte e gjate 6.8 centimetra e gjate, 2.8 centimetra e gjere dhe 1.78 centimetra e trashe. Ndersa bajamja tjeter do te ishte 4.8 centimetra e gjate, 2.5 centimetra e gjere dhe 1.78 centimetra e trashe. Rekordi i meparshem boteror ne Librin e Rekordeve Guinness ishte i vendosur nga J.Dodge i cili i kishte 1.5 centimetra me pak se ky 21 vjecar i yni. Hhhhmm, miq te skrapari.net, ky i ri mesa duket ne vend te bajameve paska pasur kunguj se keto permasa eheheh..... Nejse ju vijoni te qendroni me ne Eshte Oops ne Portalin me interaktiv lokal