Per 300 ore papushim lexojne me ze te larte librin Hyjne ne rekord Guinness **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Per 300 ore papushim lexojne me ze te larte librin Hyjne ne rekord Guinness

Fatjon Kaloci
24.7.11
5 nxenes hyne ne librin e rekordeve Guinnes gjate kesaj jave qe lame pas duke vendosur nje rekord te ri boteror. Keshtu eventi ndodhi ne Republiken Domenikane ne kryeqendren Santa Domingo, ku pese nxenesit arriten te lexonin per 300 ore rresht nje liber veper e ish-presidentit Juan Bosch. Eventi u kurorezua ne 20 korrik 2011. Si ne nje maratone, pese nxenesit Carlos Jose Reyes, Cristian Rodriguez, Martha Ester Madera, Randolfo Jimenez, Jose Manuel Bueno kaluan keshtu rekordin e 2009 te vendosur me pare ku asokohe ishte arritur qe vepra te lexohej rresht vetem per 240 ore. Gjate gjithe kesaj kohe leximi i vepres u be me ze te larte dhe eveti terhoqi vemendjen e mediave. Ju po ndiqni oops ne lajmin e rralle ketu ne skrapari.net. Vijoni te qendroni me ne.