Kontakto -->

Kategoria e gjetur

Iklan Semua Halaman

Kontakto

Fatjon Kaloci
20.8.11
Ju mund të kontaktoni me ne, në Aplikacionin në Vijim: Nevojiten të dhëna të sakta: Ne, do të përgjigjemi menjehere! Ti mund të jesh më pranë lajmit, mund të kërkosh më shumë detaje apo hollësi mbi një problematikë të caktuar, mund të ndash me ne, sygjerime, vërejtje, ide etj. Shfrytëzo më poshtë mundësinë për kontaktin me ne. Në fund të mesazhit që do të dërgoni do të pajisini direkt me një numër kod që lidhet me mesazhin tuaj, ruajeni diku këtë kod numër nëse operatorët tanë vonojnë në kthimin e përgjigjes, dhe na shkruani sërisht duke bashkëngjitur kodin nëse dëshironi për ndjekjen e postimit tuaj. Të dhënat tuaja ruhen në anonimat të plotë kodimi. Ju faleminderit!