Nje Shpikje e re Bicikletat tani me sinjale te mirefillta Ja videoja e prototipit **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Nje Shpikje e re Bicikletat tani me sinjale te mirefillta Ja videoja e prototipit

Fatjon Kaloci
16.8.11
16-08-2011 Nje zhvillim mjaft kurioz ndodhi sot ne bote ndersa u pa edhe puna e nje krijuesi te ri te quajtur Kent Frankovich nje inxhinier mekanik i cili ka aplikuar nje menyre mjaft bizarre te sinjalistikes qe mund te perdor nje ciklist. Permes levizjes se rrotave te bicikletes dhe nje sistemi dritash LED Frenimi, ecja mbrapa, ndalimi etj motorika te mjetit mund te jene tashme te dallueshme per shoferet e mjeteve. Ne videon ne bashkengjitje jepet nje shembull i asaj cfare vertet sjell risi kjo biciklete. Ndersa shume qytete po i japin prioritet ne bote levizjes me bicikleta,
duke krijuar korsi te vecanta etj, sipas krijuesit serisht drejtuesit e makinave e kane teper te veshtire kur kane te bejne me nje biciklete ne levizje. Corovoda on Line ju publikon ne kete link materialin video


Jeni Duke ndjekur Blogun me te ri te startuar ne 15 gusht 2011 Corovoda On Line jemi edhe ne Facebook ne grupimin Corovoda on line. Vijoni te qendroni edhe ne Radio Link Online