Prezantohet Projekti Kompania Ruse do krijoj Hotelin Hapesinor ne 2016 **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Prezantohet Projekti Kompania Ruse do krijoj Hotelin Hapesinor ne 2016

Fatjon Kaloci
17.8.11
17-08-2011 Nese do te qendroni ne hapesire per 5 dite do t'ju kushtoje 260 000 dollare kjo te pakten po te kurseni pas 2016. Nje kompani ruse Orbital Technologies do te krijoj keshtu ate qe quhet Hoteli Hapesinor me objektivin qe ne 2016 te kete ndertuar platformen qe do te quhet CSS Commerciaol Space Station. Deri me sot ne hepesire numerohen rreth 500 persona qe kane shkuar por me se shumti astronaut. CSS do te orbitoj ne nje lartesi prej 330 kilometra. Ne stacion sipas projektit do te qendrojne 7 persona dhe jane

4 kabina. Dushet jane hermetike per te shmangur rrjedhjen e ujit dhe "te varferit 260 000 dollaresh" ne 5 dite qendrim do te gezojne nga dritaret. Ushqimi ne CSS do te pergatitet sipas shijes qe ka klienti nga guzhiniere te famshem. Ata do te cohen ne kete stacion permes anijes ruse Soyuz. Por kjo vetem ne 2016.
Eshte Corovoda On Line Blog.