Scoop! Lady Gaga ne WMA 2011... E dehur? Ja statusi i pak minutave me pare ne Facebook **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Scoop! Lady Gaga ne WMA 2011... E dehur? Ja statusi i pak minutave me pare ne Facebook

Fatjon Kaloci
29.8.11
Nje Foto Web nga profili i Lady Gaga
e hene 29 gusht 2011 ora 22:00
Corovoda On Line
29-08-2011 Ndonse dje ne Naten e Madhe te MTV Video Music Awards 2011 ( itransmetuar online ne oret e para te mengjesit ne Corovoda On Line) Lady Gaga nuk u prit mire nga sa pritej prej befasise se saj. Por vetem pak minuta me pare ne statusin e saj ne Facebook Corovoda On Line kapi nje shenim qe la ne profil Lady Gaga qe te ben te dyshosh shume... "Ne tekst thuhet: "Thank u monsters for supporting @jocalderone attending instead of myself. He came over last night with 2 moonmen, whiskey + we watched VMAs." qe e shqiperuar do te thote: Faleminderit per mbeshtetjen qe i thate Joe Calderon (nenkuptoj veten). Ai mberriti dje me dy, burrin e erresires dhe whiskey plus ne pame Video Music Awards" Ky shenim le te kuptosh se skandaleve nuk ka sesi ti largohet Lady Gaga e cila dje ne fakt nuk dha ndonje te radhes ndersa u maskua se Joe Calderon nje emer qe e ka shpikur veten ne rrjetin twitter per ta bere boombastik akome me shenimin qe te le te mendosh se ajo ka qene e dehur. Shenimi i saj ne rrjetin Facebook u be pak pas ores 22:00. Ne imazh ju ndiqni nje Foto Web nga statusi i saj i pak casteve me pare.
Eshte Corovoda On Line Blogu Me interaktiv Lokal