Smeraldi me i madh ne Bote U shfaq sot per te paren here ne Kolumbi guri i rralle **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Smeraldi me i madh ne Bote U shfaq sot per te paren here ne Kolumbi guri i rralle

Fatjon Kaloci
24.8.11
24-08-2011 Smeraldi me i madh ne bote u shfaq sot kete te merkure 24 gusht 2011 ne Kolumbi. Guri i rralle dhe teper i kushtueshem i quajtur "Fura" u shfaq ne nje moster arti sot ne publik dhe peshon afro 2.2 kilogram. Guri i rralle u zbulua rreth 12 vjet me pare dhe nuk mund te jete i vleftezuar ne para per shtrenjtesine e tij. Objekti 11.000 karatsh do te qendroj ne Bogota te Kolumbise. Ne imazhin bashkengjitur ne kapem ne rrjet imazhin ne fjale. Ju po ndiqni Corovoda On Line Blog.