BREAKING NEWS: I SAPOZGJEDHURI BEN ZGJEDHJEN. NGA PS TANI NE LSI **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

BREAKING NEWS: I SAPOZGJEDHURI BEN ZGJEDHJEN. NGA PS TANI NE LSI

Fatjon Kaloci
10.9.11
10-09-2011 BREAKING NEWS: Nje prej Kryetareve te Komunave ne Skrapar sipas disa raporteve konfidenciale mesohet se nga java qe vjen e ne vijim do te jete nen siglen e Levizjes Socialiste Per Integrim. Eshte cituar tashme i konfirmuar kalimi i nje prej drejtuesve lokal te Komunes Qender ne Skrapar, drejt Levizjes Socialiste Per Integrim. Prej mese  3 muajsh ne fakt, lajmi ka qene i perhapur ne shume burime por asnjehere nuk u pranua zyrtarisht. Lajmi i mesuar ne forme te shpejte gjate oreve te mbremjes ne zanafille sipas disa prej raporteve te nje dite me pare i referohet nje takimi koke me koke me nje ekpsponent te larte te Levizjes Socialiste Per Integrim, qe sipas raporteve ka qene keshtu vendimarrja perfundimtare per kreun e Komunes Qender. Me heret ne zgjedhjet Lokale te 8 majit 2011 zgjedhjet per kete komune u cuan drejt perseritjes per shkak te nje mungese ligjore ku ne ate kohe A.M rezultonte me nje avantash prej 118 votash. Ne raundin e dyte te votimeve shume burime u shprehen te habitur pas rezultatit, ndersa vete anetare te grupeve te numerimit shpreheshin per nje marreveshje te bere mes paleve, por zera keto qe nuk u vertetuan asnjehere. Ato u pasqyruan thelle ne rezultat ku diferenca shkoi ne mbi 400 vota.
Kjo levizje e con keshtu ne 7 njesi vendore te fituara nga Aleanca Per Qytetarin dhe vetem 3 per Aleanca per te Ardhmen ne Skraparin e drejtuesve te rinj te pas zgjedhjeve lokale te ketij viti
Corovoda On Line