Kenga me e re: Demi Lovato me Timbaland dhe Missy Eliot ne All Night Long **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Kenga me e re: Demi Lovato me Timbaland dhe Missy Eliot ne All Night Long

Fatjon Kaloci
15.9.11
15-09-2011 Vetm dje ne YouTube eshte ngarkuar kenga me e re qe pritet te dale e shoqeruar me vone me videoklip e Demi Lovato. Kenga e Quajtur "All Night Long" (Gjithe Naten) vjen prej saj ne bashkepunim me Timbaland dhe Missy Eliot. Kritika muzikore nuk e priti mire kete kenge pasi sipas saj shume fraze perseriten vazhdimisht ne te dhe kenga nuk kuptohet nese eshte e stilit punk apo rock. Gjithesesi krejt ndryshe nga albumi i pare i Demi Lovato ju ftojme te ndiqni videon ne bashkengjitje me kengen me te re te trios, Lovato, Missy Eliot dhe Timbaland.

Corovoda On Line Blog ne Show Biz