Pakistani nen ankth Mbi 60 te vdekur nga rreshjet **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Pakistani nen ankth Mbi 60 te vdekur nga rreshjet

Fatjon Kaloci
4.9.11
04-09-2011 Rreshje te forta te rena ne provincen Sindh dhe ne shume zona te tjera te Pakistanit deri ne keto caste kane lene mbi 60 te vdekur. Ministri i Ujerave dhe Energjitikes, Syed Navid Kamer tha se mbi 60 persona kane mbetur te vdekur nga rreshjet dhe qindra hektare jane permbytyr. Kamer tha se 30.000 fshatra në Badin ishin evakuuar nga ushtria dhe se parashikimi negativ per 3 ditë te ardhshme me shira edhe me te fuqishem  në Hyderabad dhe Mirpurkhas.Shume shtepi jane rrezuar dhe perfshire nga shkarjet e dherave, dhe demi eshte shume i madh.
Corovoda On Line