Indiani permiresoi rekordin e tij. Terheq me litar dhe patina kaminonin afro 10 ton Imazhi **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Indiani permiresoi rekordin e tij. Terheq me litar dhe patina kaminonin afro 10 ton Imazhi

Fatjon Kaloci
11.11.11
E pikerisht dje e enjte 10 nentor 2011 nje shtetas indian ka bere aventuren e tij te radhes. Ka arritur te terheq me nje litar lidhur trupit te tij nje kamion me peshe afro 10 tonesh. Indiani i quajtur Kapil Gehlot realizoi me sukses tentativen e tij ne qytetin e Jodhpur duke permiresuar rekordin e vene nga vete ai. Saktesisht mjeti kishte nje peshe prej 9 300 kilogram. Por e bukura e ketij lajmi eshte se indiani arriti qe te spostoj kamionin per afro 80 metra gjatesi rruge vetem duke patur patina veshur nen kembet e tij. Imazhi ne bashkengjitje i perket lajmit te rralle ne fjale. Imazhi Kortezi AFP
Corovoda On Line