VideoGame: Call On Duty Modern Warfare 3 arrin rekord shitjesh Brenda 24 oreve 6.5 milion kopje te shitura **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

VideoGame: Call On Duty Modern Warfare 3 arrin rekord shitjesh Brenda 24 oreve 6.5 milion kopje te shitura

Fatjon Kaloci
12.11.11
Videogame Call On Duty- Modern Warfare 3 arrin shifra rekord shitjesh. Brenda 24 oreve nga dalja ne tregu, vetem ne SHBA dhe ne Britani jane rregjistruar mbi 6.5 milion kopje te shitura. Themeluesi i ketij versioni te trete Activision tha se deri tani jane grumbulluar nga shitjet me shume se 400 000 000 dollare, duke cituar se "era e re e zbavitjes po vjen". Efekti 3D eshte ai qe mbizoteron ne persosshmeri ne videogamin me te ri. Versioni i meparshem Call On Duty - Modern Warefare 2 ne 2009 ne 24 oreshin e pare te lancimit ne treg siguroi 360 milion dollare. Ne bashkengjitje japim spotin trailer te lojes me te re XBox

Corovoda On Line