Corovode: Ngadalesohen Punimet ne segmenti hyres te rruges Nacionale **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Corovode: Ngadalesohen Punimet ne segmenti hyres te rruges Nacionale

Fatjon Kaloci
18.12.11
Raporte citojne se prej ditesh punimet ne segmentin rrugor Orizaj - Corovode jane ngadalesuar ndjeshem. Punimet e nisura qe ne qershorin e 2011 ndersa behet fjale vetem per pak kilometra kane mbetur mesa duket thjesht ne disa punetore mirembajtes. Ndersa pjesa me e madhe e punes eshte bere nderkohe, ku zgjerimi i ketij aksi, si dhe shtresat e asfaltit kane avancuar deri diku ne shume pak distance ende nuk po avancohet me te njejtin ritem si me pare. Punonjes te firmes jane prezent ne fakt gjate cdo dite ne kete segment por se ritmet e punes jane minimizuar krahesuar me nje muaj me pare. Nuk dihen arsyet zyrtare, por ne Corovode shume individe mbi reagimet per kete te lene te kuptosh per mos levrim te fondeve, por kjo nuk dihet nese eshte zyrtare. Veshtiresia e punimeve ne kete periudhe nga ana tjeter eshte edhe me e larte kjo edhe per shkak te stines se rreshjeve te shirave dhe fenomeneve natyrore.
Corovoda On Line