Skrapar: Drejt Permiresimit Gjendja Shendetsore e Kryetarit te Nje Komune **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Skrapar: Drejt Permiresimit Gjendja Shendetsore e Kryetarit te Nje Komune

Fatjon Kaloci
5.12.11
Gjendja shendetesore e Kryetarit te Nje prej komunave te Skraparit shkon drejt permiresimit. Sikunderse ju kemi njoftuar me heret ne Corovoda On Line ne Breaking News te rreth 6 dite me pare nje incident automobilistik i ndodhur ne nje prej qyteteve te Shqiperise la me lendim te rende nje prej drejtuesve vendor te nje komune ne Skrapar pas nje aksidenti automobilistik. Burime saktesuan keto ore te pasdites se te henes 5 dhjetor 2011 se gjendja shendetesore e tij eshte drejt permiresimit. Duke Falenderuar burimin Corovoda On Line uron sherim te shpejte dhe  rithekson edhe njehere qendrimin redaksional se ne shkrimet tona nuk citohen emra te pervecem pa autorizimin perkates.
Corovoda On Line