Te papermbajtshem: Ne Skrapar si qemoti. Gropa ngado per te kerkuar flori **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Te papermbajtshem: Ne Skrapar si qemoti. Gropa ngado per te kerkuar flori

Fatjon Kaloci
15.12.11
Edhe perse mund te konsiderohen si legjenda joshese per t'u degjuar nga superticiozet, nje ane tjeter e Skraparit te rrethinave duket sikur po behet nga viti ne vit me evidente. I referohemi keshu raporteve te vazhdueshme qe flasin per disa persona te cilet te joshur nga legjendat e koheve me pare kryesisht ne disa zona te fshatrave specifike kryejne germime dhe kerkime per te gjetur Flori. Madje shume banore te mocem te zonave perkatese flasin me habi per kete fakt. Edhe perse eshte nje teme bizarre ku disa besojne ne rezultat, me te shumtat perfundime jane gropa kot e me kot si deshtim i radhes por i nje perpjekje qe s'ka fund pasi ende vijon. Raporti madje citon edhe makina specifike qe vijne nga rrethe te tjera per te kerkuar flori. Mbi 90 jane Monumentet Kulturore dhe te Trashegimise qe ka Skrapari, dhe kryesisht zona afer tyre jane target per keto kerkime. Por sa i mundshem eshte demtimi i ketyre monumenteve? Ende Alarmi i Krahines nuk eshte ndezur, por dukuria ndonse jo dite per dite vijon ne Skrapar.
Corovoda On Line