YouTube Rinovon Pamjen Dizenjimi me i lehte dhe me social **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

YouTube Rinovon Pamjen Dizenjimi me i lehte dhe me social

Fatjon Kaloci
5.12.11
Prej 1 dhjetorit 2011 sikunderse mund ta keni vene re, YouTube nje nder sherbimet me te perdorura te videove online ka ndryshuar pamje. Qe ne adresarin hyres te tij youtube.com faqja e pare eshte me dinamike. Pertej logimit ne Google + ju mund te lidheni edhe permes Facebook apo Twitter, Orkut dhe My Space per te ndare gjithcka qe ju beni ne YouTube ne rrjetet e tjera sociale. Po Ashtu Kanaleve tek te cilat ju jeni i rregjistruar mund te klikoni kutizen Uploads ne faqe te pare per te pare me te rejat video qe hidhen nga perdoruesit ku ju jeni te rregjistruar. Po ashtu edhe Playeri ka pesuar nje ndryshim te lehte. You Tube duke me i thjeshte dhe me i shpejte sesa me pare. Ne Imazhin Bashkengjitur pamja e YouTube e rinovuar. Po ashtu Kanalin tuaj mund ta modifikoni me ndryshimet e reja disa prej te cilave ju mundesojne mos shfaqjen e reklamave gjate videos qe ndiqni etj. Po ta vini re edhe ikona kryesore ne adresen e broserit ka ndryshim dhe YouTube nga i kuq ne sfond eshte bere pakes me vishnje
Corovoda On Line