Landfilli i mbetjeve urbane: Menjeher pas Gjobes Fadromat nisin punimet ne Corovode **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Landfilli i mbetjeve urbane: Menjeher pas Gjobes Fadromat nisin punimet ne Corovode

Fatjon Kaloci
31.1.12
31.01.2012 Pas ndeshkimit nga Inspektoriati Mjedisor i Ministrise se Mjedisit me shume prej 500 000 lekesh per drejtuesit e Bashkive Polican dhe Corovode, menjehere pas lajmit raporte javen qe lame pas thane per nisjen e menjehershme te rehabilitimit te vendgrumbullimit te mbetjeve urbane te Corovodes. Mjete te renda u pane ne segmentin hyres te rruges ne Corovode ndersa ende punohet periodikisht per minimizimin e ndotjes. Edhe perse nuk ishte i vetem ky faktor nje tjeter shqetesim kryesisht per lagje periferike mbeten koshat e hedhurinave te cilet per faktin se ndodhen ne periferi zbrazen shume me rralle nga sa ndodh per lagjet qendrore ne Corovode. 

Tempi i nje qyteti te paster hedhur pas majit 2011 sa vjen e bie per banoret e lagjeve periferike ndersa gjithnje e me shume institucioni lokal ka humbur besimin e kooperimit te qytetareve ndaj te cileve fushatat sensibilizuese prej kohesh jane spostuar me gjobevenie duke mos e bere banorin aktor por pasoje.
Corovoda On Line