Skrapari: Koka? Kola. Agustin Kola ne krye te Skraparit. Iken Dalipi rivjen Brata **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Skrapari: Koka? Kola. Agustin Kola ne krye te Skraparit. Iken Dalipi rivjen Brata

Fatjon Kaloci
23.1.12
23.01.2012 Java qe lame pas solli nje mori zhvillimesh ne ekipin e futbollit te Skraparit. Keshtu Edmond Dalipi nuk do te jete me traineri i Skraparit. Ne vend te tij do te vij Agustin Kola ndersa zevendesi i ketij te fundit do te jete Saimir Patushi. Federata Shqiptare e Futbollit ka detyruar Braten te rikthehet tek Skrapari ndersa ky i fundit kishte firmosur me heret kontrate me Beselidhjen. Por komentet nuk mungojne. Mbajtja peng e dokumentacioneve per lojtaret qe duan te ikin nga Skrapari, por qe s'do te mundin dot pritet te sjelle mos efikasitet ne lojen ne ekip.
Per ata te cilet do te nxjerrin probleme financiare zgjidhja mesa duket do te jete "firmosja" si punonjes ne ndonje institucion por kjo jo e konfirmuar Ne nje te perditshme sportive Sport Ekspres, Edmond Dalipi eshte cituar:
“Unë gjithnjë jam përpjekur që të bëj një punë sa më të mirë në krye të Skraparit dhe më vjen mirë që ndahem me ju, duke ju lënë në një pozitë të favorshme në tabelë, por mbi të gjitha me një grup mjaft harmonik dhe premtues. Unë si teknik respektoj vendimet e presidencës dhe jam i gatshëm, që sa herë të lind nevoja, t’i shërbej sërish kësaj skuadre, madje me shumë dëshirë”, ka përfunduar tekniku Edmond Dalipi.
Corovoda On Line Ne foto Traineri i Ri i Skraparit Agustin Kola