Sudoku Luaj Online -->

Kategoria e gjetur

Iklan Semua Halaman

Sudoku Luaj Online

Fatjon Kaloci
5.1.12
Loja interaktive Sudoku ju fton te kaloni kohen e lire online. Ne te 9 kuadratet kryesore ju duhet te vendosni numrat nga 1 - 9 por pa u perplasur vertikalisht apo horizontalisht me te njejtit e serise ku numri vendoset. Mjafton te klikoni ne kutizen bosh dhe te zgjidhni numrin qe deshironi te vendosni. Luaj ketu online Lojen Sudoku. Argetim te mbare!Corovoda On Line