Corovode. Deputet e Qarkut Ylli dhe Pollo ne Corovode per kete te shtune **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Corovode. Deputet e Qarkut Ylli dhe Pollo ne Corovode per kete te shtune

Fatjon Kaloci
24.3.12
Weekendi po shton gradualisht vizitat e te zgjedhurve te Qarkut ne legjislativin Shqipetar ne qytetin e Corovodes. Raportet (jozyrtare) thane se kete paradite ne qytetin e Corovodes ishin Ministri i Teknologjise dhe Inovacionit Genc Pollo si dhe deputeti i Qarkut per Socialistet Fidel Ylli. Afrimi ndonse gati nje vit larg zyrtarisht i zgjedhjeve te ardhshme per Kuvend ka nisur te perhap edhe idete e para te konfiguracionit te Qarkut. Ne kampin e djathte thuhet sipas zerave se Lefter Maliqi mund te jete nje perfaqesues ne renditje me te larte per qarkun se bashku me Pollon. Ndersa ne Kampin roze zerat qe qarkullojne ne tavolinat e politikes lokale citojne se do te jete serisht Ylli ne kete qark por nuk dihen kandidaturat e tjera. Ardhjet e shpeshta te Deputetve te ketij Qarku te lene te kuptosh per qenien me prane elektoratit ne vigjilje te zhvillimeve te ardhshme. Te dy deputetet kane zhvilluar takime ne Corovode por informale deri tani.
Corovoda On Line