Corovode. Energjia mungoi per afro 4 ore ne disa lagje te qytetit **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Corovode. Energjia mungoi per afro 4 ore ne disa lagje te qytetit

Fatjon Kaloci
22.3.12
Pas ores 14:00 te kesaj te enjteje 22 mars 2012 qindra banore kryesisht te lagjeve Clirim dhe Hasan Seitaj ne Corovode mbeten per me shume se 4 ore pa furnizim me energji elektrike. Nje defekt ne sistem shperndarje permes linjes ajerore elektrike qe perfshin keto lagje ishte shkaku kryesor. Edhe perse here pas here energjie rivinte, ajo nuk qendronte me shume se 1 minute per tu stakuar me pas ne menyre te perseritur. Rreth ores 18:00 u be e mundur riparimi i plote i defektit dhe njekohesisht stabilizoi furnizimin me energji te ketyre zonave.
Corovoda On Line