Corovode. Nje Amerikane ne Oborrin e Mbretit Tomorr. Lauren banorja me e re e Corovodes **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Corovode. Nje Amerikane ne Oborrin e Mbretit Tomorr. Lauren banorja me e re e Corovodes

Fatjon Kaloci
23.3.12
Prej disa muajsh Lauren Olivia Burke eshte ajo qe ne rruget e Corovodes e quajne "Amerikania", dhe jo me kot, Amerika e shpreses tek Lauren gjen shembellimin e saj, permes nje perkushtimi mjaft te madh ne Gjymnazin e vetem te Corovodes ku eshte atashuar prej kohesh mes nxenesve. Lauren eshte pasardhese e Vullnetareve te Korpusit te Paqes qe operon ne Corovode prej disa vitesh duke ofruar asistence dhe suport per projekte te ndryshme kryesisht tek te rinjte e arsimit. Ne nje blog te sajin ajo le pershtypjet dhe fotot mjaft te arrira te bera ne kendveshtrim teper artistik duke ndare castet e qendrimit te me shume se nje vit ne Corovode si nje banore e saj tashme. Corovoda On Line ne ditet ne vijim do te perpiqet te siguroj nje interviste me te lidhur me mbresat e qendrimit te saj ne Corovode, sikunderse me se fundmi Corovoda On Line siguron prej saj edhe lejen e publikimit te disa imazheve mbreselense nga Corovoda e Skrapari, foto keto qe do t'i postojme ne ditet ne vijim.
Corovoda On Line