Te dielen 25 mars Ndryshon Ora Akrepat Shkojne nje ore perpara **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Te dielen 25 mars Ndryshon Ora Akrepat Shkojne nje ore perpara

Fatjon Kaloci
23.3.12
Java e fundit e Marsit si dhe Java e Fundit e Tetorit te cdo vit ne te dielen e saj perkon me ndryshimin e ores. Eshte momenti qe ti rikthehemi ores zyrtare pas asaj diellore qe shfrytezuam nga tetori deri tani. Akrepat do te shkojne perpara me nje ore.e Thene ndryshe kur te zgjoheni te dielen pershembull ne oren 7te mesuar deri tani keni humbur programet e kesaj ore ne Tv pasi ora eshte tashme 8. Ky ndryshim do te qendroj deri ne tetor dhe do te thote te shijoni me shume energjine diellore qe zgjat dhe gradualisht mbremjet do te jene jo shume te errta duke paraprire veren. Pra mos harroni ne 25 mars 2012 ora nga 2 behet 3.
Corovoda On Line