Familjet e Deshmoreve te Skraparit. Mbledhje ne vigjilje te 70vjetorit te kesaj Organizate **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Familjet e Deshmoreve te Skraparit. Mbledhje ne vigjilje te 70vjetorit te kesaj Organizate

Fatjon Kaloci
21.4.12

Rreth ores 10:00 te kesaj te shtune 21 prill 2012, ne mjediset e Qendres Kulturore Riza Cerova ne Corovode Organizata e Familjeve te Deshmoreve te Skraparit kreu takimin e radhes mes dhjetra te pranishmeve. Takimi u krye mbi problematikat e ndryshme, si dhe analizen vjetore te 2011 por prioritet kishte axhenda e pritshme e 5 Majit, qe njeheresh vec Dites se Deshmoreve perkon edhe me 70 vjetorin e themelimit te Organizates se Familjeve te Deshmoreve. Ne takim perfaqesuesi i pushtetit lokal V.H. njeheresh nenkryetar i Bashkise Corovode nder te tjera theksoi edhe ndihmesen e pushtetit lokal ne keto evente si dhe problematika te tjera. Burime per Corovoda On Line mesuan se ne axhenden e pritshme te 5 Majit, nje prej detajeve mund te jete edhe shperndarja e Mesazheve Falenderuese per Anetaret e Kesaj Organizate, si dhe po ne kete dite mund te ideohet nje foto ekspozite me kete rast.
Corovoda On Line