Gramoz Ruci dhe Namik Dokle te shtunen 28 Prill ne Corovode **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Gramoz Ruci dhe Namik Dokle te shtunen 28 Prill ne Corovode

Fatjon Kaloci
26.4.12
Shtohen aktivitetet politike ne Corovode. Ndersa me heret ne postimet e meparshme sinjalizuam nje burim ku Ilir Meta pritet qe ne 5 Maj 2012 te jete ne Corovode, raporte te djeshme cituan se kete te shtune 28 prill 2012 do te jete Kreu i Grupit Parlamentar Socialist Gramoz Ruci i cili do te jete ne disa aktivitete politike ne Corovode. Ruci do te shoqerohet nga Namik Dokle dhe deputete te tjere te PS. Informacionet per kesi rastesh ne asnje rast nuk vijne nga qendrime zyrtare nga subjektet politike qe operojne ne Corovode. Asnje prej selive nuk zgjedh rrugen informacionale permes medias lokale por zerat qarkullojne brenda stafeve politike duke e bere mungesen informacionale per keto vizita nje ngerc per cdo subjekt kundrejt anetaresise, ku si simpatizante te PS, PD dhe LSI nuk njoftohen per keto ardhje. Raporti ne te tilla raste ka rrjedhur nga burime jozyrtare, por kjo nuk do te thote se Corovoda On Line nuk do te merrte keto raporte.
Corovoda On Line