• NJË 29 VJEÇAR NGA SKRAPARI ARRESTOHET NË TIRANË
  • SHTETASI U ARRESTUA BASHKË ME 2 PERSONA TË TJERË PËR LËNDË NARKOTIKE
  • SIPAS POLICISË NGA KONTROLLI I BANESËS KU JETONTE I RIU NGA SKRAPARI U GJET CANNABIS
  • NDALIMI I 3 SHTETASVE U BË PASI PAS KONTROLLIT FIZIK 0.4 GRAM KOKAINË DHE 2.2 GRAM CANNABIS
  • NDËRSA NË SHTËPINË E 29 VJEÇARIT U GJET NJË SASI PREJ 90.8 GRAM CANNABIS

Telefonia Fikse pas 1 janarit 2014. Corovoda do te jete pjese e Rajonit Nr. 9. Numerformimi brenda qytetit ndryshon

Duke nisur nga Viti i Ri 2014, nga 1 janari do te kete disa ndryshime per perdoruesit e telefonise fikse ne gjithe Shqiperine duke perfshire edhe Skraparin. Kjo e fundit do te vazhdoj te jete pjese se bashku me Beratin e Kucoven ne Rajonin Numer 9. Kodet Respektive te ketij Rajoni sipas corovoda on line  do te jene: 32, 311, 312, 360, 361, 362, 363, 364,cka e thene ndryshe nga Viti i Ardhshem telefonatat permes telefonave fiks mes brenda Qarkut tone pra me ketyre do te konsiderohen si Lokale dhe 1 minute bisede mes pershembll nje telefoni fiks nga Corovoda dhe nje telefoni fiks nga Berati do te kushtoj 5.00 lek minuti ndersa me rajonet e tjera (pra kur numrat fiks nuk nisin me keto prefikse te mesiperme por te tjere) kostoja per 1 minute do te jete 7.5 lek per minute. Ndersa te flasesh me celulare nga telefoni fiks ka nje ndryshim ne varesi te operatorit. Keshtu nese nga fiksi do te telefonosh nje numer Eagle Mobile nje minute do te kushtoj 7.5 lek ndersa kur nga telefoni fiks do telefonosh nje operator tjeter kombetar celular si pershmbull Amc, Vodafon apo Plus nje minute do te kushtoj 32 lek. Po ashtu telefonatat brenda per brenda Corovodes se telefonise fikse do te kene numer formim te ri. Nese me pare shtypnit 5 shifra ne Corovode tashme do te duhet te shtypni para tyre edhe 312 xx xxx ndersa kur do te flisni me Tiranen per shembull do te vendosni zeron perpara 0 4 xxx x xxx. Ndryshimet do te hyjne ne fuqi nga 1 janari 2014.
© Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

loading...

NAVIGON

Nga Dje

Gjithmonë

Përherë

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA