• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Deputetja Silva Caka Uron 74 Vite Çlirim të Çorovodës. Postimi u bë në një rrjet social

Ndërsa rrjetet sociale të personave të ndryshëm nga Skrapari thuajse këto ditë si kurrë më parë në vite të tjera, kanë dedikuar Statuse apo mesazhe për miqtë e rrjeteve të tyre shoqërore, urimet e festës erdhën edhe nga Deputetja Silva Caka. Në një status të veçantë në rrjetin facebook, Caka uroi 74 vjetorin e Çlirimit. Në tekstin e dedikuar rreth mesditës së 5 shtatorit 2016 në faqen zyrtare shkruhej urimi për gjithë Çorovodën:
"Të gjithë ne, kemi patur ose fatmirësisht kemi akoma, gjyshër a gjyshe që n'a tregojnë për luftën dhe për trimërinë e shokëve të tyre, të mbetur gjallë apo të rënë në luftë. Për të përjetësuar heroizmin dhe veprën e tyre, është e rëndësishme që ne, brezat pasardhës t'i kujtojmë dhe t'i nderojmë.
Gezuar 74 vjetorin e Çlirimit, Çorovoda jonë e dashur!
Lavdi të përjetshme atyre që dhanë jetën për ty e gjithë Shqipërinë!"Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA