• NJË 29 VJEÇAR NGA SKRAPARI ARRESTOHET NË TIRANË
  • SHTETASI U ARRESTUA BASHKË ME 2 PERSONA TË TJERË PËR LËNDË NARKOTIKE
  • SIPAS POLICISË NGA KONTROLLI I BANESËS KU JETONTE I RIU NGA SKRAPARI U GJET CANNABIS
  • NDALIMI I 3 SHTETASVE U BË PASI PAS KONTROLLIT FIZIK 0.4 GRAM KOKAINË DHE 2.2 GRAM CANNABIS
  • NDËRSA NË SHTËPINË E 29 VJEÇARIT U GJET NJË SASI PREJ 90.8 GRAM CANNABIS

Ujori

Parashikimi i muajit Shtator për të lindurit mes datave 21 janar -19 shkurt nën shenjën e Ujorit

Vera nuk është stina juaj e preferuar, dhe ju do ndiheni pak si te lodhur kete muaj ne aspektin e ndjenjave. Më shumë do shprehni veten tek artet shtëpiake, gatim, rregullime, lexim. Forcen do ta gjeni tek aftësitë tuaja që ju bejnë të jeni optimist kur duhet. Nuk ka ndryshim gjendja dashurore, vazhdon normalisht siç ka qënë pa të reja edhe këtë muaj. Ushqimi duhet te marri kujdesin maksimal kete periudhe. Edhe pse mund të tju duket se mund te rrini pa ngrënë mos abuzo me sfidat që i ve vetes. Tek veshja kryesisht favorizohen veshjet me figura gjeomotrike, kuadrate, etj E kuqja Roza dhe e bardha jane ngjyrat e muajit per ju, veshja pa ekzagjerime por ti përafrohet stileve 50'
Dhjetëtëshi i parë do jeni me dyshime ne pune, shumë komente pasiguri dhe lodhje me e shumte nervore do tju rrembej tek monotonia. Duhet te bashkëpunoni me dikë. Dhjeteditshi i dyte duhet te kalohet me terma filozofik te qendrimeve tuaj. Jeni te lidhur me teknologjine dhe do ti harxhoni shume kohe para kopmjuterit te punes. Paraja e qendrueshme deri ne fund te dhjetediteshit te dyte. Dhjetediteshi i trete do ju testoj, shpenzime per qejf, udhetime, dreka a darka apo kursim. Por ne cdo rast do rimerrni veten

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

loading...

NAVIGON

Nga Dje

Gjithmonë

Përherë

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA