C'menden nuset keshtu Gara e vecante ja imazhet **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

C'menden nuset keshtu Gara e vecante ja imazhet

Fatjon Kaloci
19.6.11
Nje gare e vecante eshte zhvilluar ne Beograd ne Serbi. Gara e zhanrit vrapim ne atletike do te kishte si protagoniste te saj femra te veshura me kostume nusesh. Mbi 50 ishin pjesemarreset qe garuan per cmime te ndryshme perfshire ketu edhe veshje te ndryshme qe u perdoren prej tyre ne kete gare te cuditshme. Imazhet e para u shperndane nga Associated Press dhe tregonin nuset ne procesin e gares. Atletet e veshura me fustan te bardhe ndersa neper kembe atlete. Ndiqni keshtu imazhet ne vijim marre nga ky kompeticion. Eshte Skrapari.net me nje bote cudish Imazhi Riperpunim