Zgjedhje 2023 - Shpallen Rezultatet për Kryetar Bashkie në Poliçan **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Zgjedhje 2023 - Shpallen Rezultatet për Kryetar Bashkie në Poliçan

Fatjon Kaloci
18.5.23


Komisioni Qëndror i Zgjedhjeve publikoi të dhënat e zgjedhjeve vendore 2023. Në këto zgjedhje votuan 4965 votues ose gjithësej 38.3% e zgjedhësve. Gjithësej numri i votave të pavlefshme ka qënë 203 vota ndërsa 2347 ishte numri i grave që votuan.  Në të gjithë Poliçanin për këto zgjedhje kishte 22 qëndra votimi dhe vota të vlefshme ishin vetëm 4762 vota.  Tre kandidaturat për Kryetar Bashkie për këto zgjedhje morën këtë rezultat:

1. Florian Qama (PD) = 11.44% ose 545 vota
2. Behar Xhaferaj (Bashkë Fitojmë) = 9.68% ose 461 vota

2. Adriatik Zotkaj (PS) = 78.87% ose 3756 vota