Rituali: Neser ne oren 11:11 kur data shenon 11.11.11 superticiozet 1 minute meditim **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Rituali: Neser ne oren 11:11 kur data shenon 11.11.11 superticiozet 1 minute meditim

Fatjon Kaloci
10.11.11
Superticiozet do te duhet qe neser per 1 minute te flasin me vete ne lutje per gjithcka cfare duan per te ardhmen. Por kjo kur ora te jete 11:11. Keshtu neser eshte data e rralle kalendarike 11.11.11 ku gjithcka flet me numrin 1. Ne sekte te ndryshme ritualet jane te ndryshme por ajo qe mbetet e vecante eshte pikerisht data, eshte nje date e vecante. Per Masonet numri 11 nenkupton nje refleksion teper te larte psikologjik, madje mendohet se eshte nje kanal komunikativ per subkoshiencen. Ndersa nje grup tjeter masonesh besojne se 11 sherben per te ndare te miren nga e keqja. Ne disa besime te tjera irracionale mendohet se numrat 11 i vendosin njerezit ne nje kontakt me nje bote me superfuqi te mbinatyrshme. E ndersa jane te shumta besimet irracionale te superticiozeve neser kur ora te jete 11:11 shume prej tyre rekomandojne qe te qendrosh vetem dhe te ti kushtosh per nje minute te ardhmes. Ne Kine numri i cifteve qe do te martohen kete te premte mendohet se do te jete rekord. Ndersa puritanet mendojne se 11 eshte nje numer qe te keqijte nga natyra i ndeshkon. Kjo lidhet edhe me disa data ku kane qendruar ne analet e historise tragjedite me te medha. Keshtu ne 11 shtator ndodhi perplasja e avionit ne World Trade Center e shume raste te tilla.
Corovoda On Line