Hacker Attack: Piratohet Faqja zyrtare e Bashkise Corovode Imazhi **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Hacker Attack: Piratohet Faqja zyrtare e Bashkise Corovode Imazhi

Fatjon Kaloci
11.7.12
Ne kontrollin rutine te Corovoda On Line pak pas ores 15:59 minuta te se merkures 11 korrik 2012 websiti zyrtar i Bashkise Corovode rezultun i piratuar. Nisma e partnereve nderkombetare qe operojne ne Shqiperi fale se ciles u mundesua edhe Faqja Zyrtare e ketij Institucioni mesa duket ka deshtuar ne parametrat e sigurise. Depertimi ne website perdoret nga hackera te ndryshem duke shrytezuar porta hyrese qe perdorin keto website, si log in, commente etj ne formen e tyre me te thjeshte apo me bombardim klikimesh permes scripteve te ndryshme. Portali i Bashkise Corovode me prapashtesen .gov.al shfaq nje sfond te bardhe Sito Oscurato qe ne fjale nenkupton Black Out apo nen erresire. Nuk dihet nese faqja eshte rimarre nen menaxhim nga administratoret apo nese ka depertim ne scripte ne kompjuterat e ketij institucioni.
Imazhi ne bashkengjitje u kap nga Corovoda On Line dhe jep paraqitjen aktuale te faqes zyrtare ne oren 15:59
©Corovoda On Line