Corovode: Investimi prej mijera euro “Real Stone” ne perpunimin dhe tregetimin e Gurit Dekorativ te Skraparit **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Corovode: Investimi prej mijera euro “Real Stone” ne perpunimin dhe tregetimin e Gurit Dekorativ te Skraparit

Fatjon Kaloci
20.5.13
Nje investim per mijera eurosh konsiderohet si nder te paktat investime serioze ne Skrapar. Eshte rasti i sipermarrjes “Real Stone” qe operon ne hyrje te qytetit te Corovodes ne aktivitetin e nxjerrjes, perpunimin dhe tregetimin e gurit natyror te Skraparit. Biznesi ne fjale i hapur prej pak vitesh ka zgjuar interes per formacionet e produktet qe tregeton kjo kompani tashme jo vetem ne territorin shqipetar por edhe pertej kufijve te Shqiperise. Fale teknologjise dhe pajisjeve si dhe stafit te punes, mozaiket e vecanta te gurta, veprat e ndryshme te artit dekorativ te gurte ishin me kryesoret gjate nje vizite qe pati Corovoda On Line ne mbeshtetje te klimes se investimeve ne dhe nga Skrapari. Investimi vjen si nje nisme e Rushan Hoxha ndersa ne disa show room-e ne Itali ekspozohet Guri dekorativ i Skraparit. Por ne historine e suksesit te ketij biznesi jane cmimet e favorshme dhe madje edhe rastet e punimeve ne shtepi te vendasve ne Skrapar, Corovode e Polican po tregojne se guri dekorativ ka hyr tashme ne trend edhe ne lokalitetin tone. Corovoda On Line ne vijim pasqyron disa prej imazheve marre nga ky investim qe ndodhet ne Corovode. Real Stone gjendet ne Hyrjen e Corovodes prane Ish-NSHN ndersa ne kontakt ne distance per te interesuarit jepen: Mobile: +355 (0) 692565479 E-mail: hoxhaklea@yahoo.com
©Corovoda On Line