• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2018
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 476 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 271 BANORË

Pas Konferenca e 15te e Veteraneve te Skraparit Ja Strukturat e reja drejtuese

14-10-2011 Sipas nje raporti te ardhur pas eventit te 12 tetorit 2011 ku Corovoda On line ndoqi nje pjese te zhvillimeve te Konferences se 15te te Veteraneve te Skraparit vetem sot u mundesua te sigurohej prej nesh nje material i zgjedhjeve qe u bene nga kjo konference. Sipas dokumentit te sapo mberritur kete te premte rreth mesdites ne inboksin redaksional do te jete E.Naska Kryetari i Komitetit te Veteraneve te Skraparit edhe per 5 vitet e ardhshme deri ne konferencen e rregullt te radhes. Po ashtu nder te tjera ne dokument cilesohen edhe disa nder strukturat e tjera drejtuese te ketij organizmi lokal. Keshtu Kryesia e Komitetit te Veteraneve te Skraparit do te jete ne perberje me A.Basho, A.Hasani, B.Cuedari, B.Sulejmanasi, B.Zylyftari, E.Naska, H.Cela, H.Kalluci, K.Lame, N.Dingo, N.Hysi, Q.Spahiu, T.Cela dhe Z.Kapllani. Po sipas kesaj konference ne nivelet nen kryetar dhe sekretar do te jene: B.Sulejmanasi (sekretar), N.Hysi (nen/kryetar), Q.Spahiu (nen/kryetar), T.Cela (nen/kryetar) dhe Z.Kapllani (nen/kryetar). Ne Nivelin e Keshilltareve te Komitetit te Veteraneve te Skraparit do te jene: M.Brace, T.Ymeri, S.Dusho, M.Memollari, V.Pinderi. Konferenca e 15te u Zhvillua ne Corovode ne 12 tetor 2011 dhe gjate kohe qendrimit tone ne kete event planet foto i perkasin disa sekuencave video te marra nga takimi.
Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

PERSONALITETI 2018 PËR SKRAPARIN

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA