• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Reportazhi: Shqiperia Ime ne Top Channel hapesire Kanioneve te Osumit ne Skrapar Ja Video

Formati "Shqiperia Ime" i televizionit me te ndjekur shqiptar Top Channel, mbremjen e sotme 23 korrik 2012 i'a rezervoi turizmit ne Qarkun Berat. Per disa minuta reportazhi turistik i cdo pas 20:00 te diteve te veres pasqyron vendet me te bukura turistike ne Shqiperi. Videoja ne afro 7 minuta e publikuar mbremjen e sotme nje hapesire iu referua edhe Skraparit dhe me se shumti Kanioneve te Lumit Osum. Videon e plote do ta publikojme ne rrjetin social ne facebook te Corovoda On Line. Kanionet e Osumit ndodhen ne Skrapar dhe jane nder bukurite natyrore te Skraparit me nje gjatesi ne afro 12.5 kilometer shpesh ato perdoren per rafting por biznese te qytetit prane Beratit shpesh i perfshijne ne ture si guide e Beratit, nisur kjo edhe nga nje mos promovim i duhur turistik qe duhet te beje Corovoda. Gjithesesi vemendja e audiences shqiptare ne mbremjen e sotme pa dhe shijoi bukurite madheshtore te Kanioneve Osum.

“Shqipëria ime”: Berati mijëravjeçar - Top... by TopChannelAlbania
©Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA